Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Galeri Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: A'khuilon (kardeşlerim)  (Okunma Sayısı 77 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
INIS MONA
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

the bloods on the wall

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« : 07 Eylül 2009, 00:27:51 »

A'khuilon Ekim 2008'de Murat Erdoğan'ın girişimiyle, Halil Ceylan ve Yunus Damar'ın katılmasıyla Eskişehir'de kuruldu. Kısa bir süre sonra Yusuf Selim Kolunsağ'ın gelmesiyle stüdyo çalışmalarına başladı. Berker Demirbolat'ın Bass'a geçmesiyle kadro tamamlandı. İlk zamanlarında cover çalışmalarına ağırlık veren grup daha sonra beste çalışmalarına başladı. A'khuilon, alışılmış Death Metal anlayışından farklı olarak ortak karar ile soundunu üyelerin kişisel tarzları ve Anadolu folk ezgileri ve enstrümanlarıyla bütünleştirmeyi hedefledi. Besteleri güçlü brutal/scream vokal, hızlı ve melodik gitar riffleri, duygusal sololar ve arpejler, teknik davullar ve güçlü baslar, ayrıca Batı müziği ve Türk-Arabik ritm ve ezgilerin ortak harmanlanmasıyla oluşur. A’khuilon konser programlarının yanı sıra demo çalışmalarına devam etmektedir.

http://www.myspace.com/akhuilonband

INIS MONA
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

the bloods on the wall

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2009, 00:35:51 »

ya ben bunu buraya deilde tanıtıma atıcaktım yanlışlık oldu bri tanıtıma taşıyabilirmi :(

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.171 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu