Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Galeri Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gabric Trabzon'da  (Okunma Sayısı 46 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Düşlüyorum bu kenti,Son bir aşk gibi...

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« : 07 Ağustos 2009, 01:31:00 »

Trabzonspor, yaklaşık 1 aydır kadrosuna katmaya çalıştığı Hırvat futbolcu Drago Gabric'in tranfserinde mutlu sona ulaştı.DHA

Bordo - mavili kulüpte Genel Sayman Mahmut Aksu'yla birlikte Hırvatistan'a giden Başkan Sadri Şener, Hajduk Split'li yöneticilerle masaya oturdu ve 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transferi sonlandırdı. Şener, Gabric'in transferi için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Genç ve gelecek vadeden bir isim. Kendisiyle bu akşam oynayacağı UEFA maçı sonrası 4 yıllık sözleşme imzalayacağız. Zaten daha öncede bir ön protokol yapmıştık. Kulübüyle de gerekli her türlü resmi işlemi tamamladık. Gabric yarın Trabzon'a geliyor. Tüm camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan bordo - mavili takımın yıllık 700 bin Euro vereceği futbolcunun, yarın Trabzon'a gelerek basın önünde de bir imza atacağı öğrenildi.

Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu
Şarkılarla geçtim aranızdan
Yalnızlar gibi susup uzun uzun
Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.114 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu