[Toplam Mesaj Sayısı: 31111] - [Toplam Konu Sayısı: 5742] - [Toplam Uye Sayısı: 676]
14 Mart 2010, 18:40:27 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu : Kedi şakası, liseli kızı hastanelik etti Cevap Sayısı : 5 cevap var
Okunma Sayısı : 53 defa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kedi şakası, liseli kızı hastanelik etti  (Okunma Sayısı 53 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katil Dans
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 18 Aralık 2009, 18:21:53 »

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, arkadaşları tarafından şaka olsun diye üzerine kedi atılan liseli kız, korkup kaçarken yere kapaklanınca hastanelik oldu.

Öğretmenleri tarafından ambulansla hastaneye getirilen öğrenci bir süre kendine gelemedi, sinir krizi geçirdi.

Olay, dün öğleden sonra Bodrum Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi’nin bahçesinde meydana geldi. Son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.T., bir grup arkadaşıyla okulun bahçesinde yakaladığı kediyi, köşede 5 kız arkadaşıyla sohbet eden 9- G sınıfı öğrencisi 15 yaşındaki Sadriye Demirbasan’ın üzerine attı.

Şaka olsun diye atılan kedinin üzerine düşmesiyle çığlıklar içinde korkup kaçan liseli kız, birden dengesini kaybedip yere kapaklandı. Yaralanan Sadriye Demirbasan, arkadaşlarının öğretmenlere haber vermesiyle okul bahçesinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil servise getirilişi sırasında sinir krizi geçiren kızı Müdür Yardımcısı Artemiz Tarkay sakinleştirmeye çalıştı. Müdür Yardımcısı Tarkay, “Önemli bir şey yok. Çocuklar bahçede şakalaşmışlar, koşarken yere düşmüş yaralanmış. Biz de hemen hastaneye getirdik tedavisini yaptırıyoruz, merak edilecek bir durum yok” dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaklaşık üç saat hastanede kalan, sol ayağında ve sağ elinde eziklikler bulunduğu saptanan Demirbasan’ın bir süre kendine gelemediği belirtildi. Tedavisinin tamamlanmasıyla taburcu edilen kız, hastaneden çıkışında neşeli tavırlarıyla dikkati çekti. Sadriye Demirbasan, “Arkadaşlarımın bir art niyeti yoktu, şaka yapmak istediler. Birden üzerime kedi düşünce şoke oldum, böyle bir şey beklemiyordum. Boş bulundum çok korktum ve kaçmaya çalışırken düştüm, kimseden şikayetçi değilim. Arkadaşlar arasında şakalar bazen sert olabiliyor” diye konuştu.

Olayla ilgili öğretmenlerine bilgi veren şakacı A.T. ise aslında şakayı başka bir kız arkadaşlarına yapmak istediklerini belirterek, “Sadriye gereksiz yere panik yaptı. Tabii ki çok üzgünüm, böyle olmasını istemezdim” dedi.

Okul yönetimimin şakacı A.T. ile üç arkadaşının ifadesini alıp uyardığı, herhangi bir disiplin cezasına gerek görmediği kaydedildi

Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Feridun Düzağaç
ShEbOiSt
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

kaLdrmda bir güverCn brdn yüzÜst yre uzanDı....

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2009, 22:16:51 »

oha xD manyaklara bak yha ..yazık kıza

12.04.1972 !

18.09.1995 ! =)
8 NİSAN 2010 MELEĞİMLE BULUŞMA ZAMANIMIZ ! =))))
CaterpiLLar
Site Editörü
Eski Üye

Karma +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

ºº!.VampiReLLa.!ºº

blog var (2)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2009, 11:19:18 »

böyle şaka mı olur ya
Allahım sen akıl fikir ver şu gençliğe

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
          M.Kemal ATATÜRK
ALmoRA
Site Editörü
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2009, 13:41:44 »

Hakkaten yani bana yapılsa daha kötü olabilirdim üstüme kedi fırlama fobim var zaten

MuTLu SoNLaR HeNüZ BitMeMiş MasaLLaRa AittiR...
ScorpionS
Normal Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2009, 13:48:48 »

Kedide Şoka girmiştir Nasıl Bi Şaka Bu Ya . Aşkım Sana Kimse Yapamaz Öle Bi Şaka )
CaterpiLLar
Site Editörü
Eski Üye

Karma +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

ºº!.VampiReLLa.!ºº

blog var (2)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2009, 14:41:06 »

Hakkaten yani bana yapılsa daha kötü olabilirdim üstüme kedi fırlama fobim var zaten
hele bir yapsınlar hele bir yapsın
fobisi olanlar için kötü bir sonuç olabilirdi gerçekten

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
          M.Kemal ATATÜRK
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.08 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu