[Toplam Mesaj Sayısı: 31181] - [Toplam Konu Sayısı: 5753] - [Toplam Uye Sayısı: 680]
17 Mart 2010, 05:48:23 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu : Manson'dan sözler Cevap Sayısı : 1 cevap var
Okunma Sayısı : 51 defa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Manson'dan sözler  (Okunma Sayısı 51 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katil Dans
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 24 Kasım 2009, 17:23:43 »

Manson dan sözler

MARILYN MANSON: “Oldukça ironik. Bana saldırmak isteyen herkes gençleri ve ahlâki değerleri koruduğunu iddia ediyor. Oysa geriden gelen nesli korumak aslen benim gibi sanatçıların işidir. Genç insanları onlardan daha çok önemsediğim konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın!”

MARILYN MANSON: “South Park’da yaşamak mükemmel olurdu. Bu adamları seviyorum. Benim beceremediğim bir şeyi yapıyorlar; ahlâki değerleri yerden yere vururken kendilerini sevdiriyorlar.”

MARILYN MANSON: “Birkaç kez Black Metal konserine gittim. Cradle Of Filth felaketti. Onlarda hiçbir mantık yoktu. Death Metal çalan Adams Ailesi’ne benziyorlardı.”

MARILYN MANSON: “Saddam Hüseyin’i öldürmektense, ona daha büyük bir ceza vermeyi isterdim. Mesela Mc Donalds’da bir iş vermek!”

MARILYN MANSON: “Travestilerin yakaladığı estetikten hoşlanıyorum. Kadın gibi görünmek de hoşuma gidiyor. Kaba tüylü bir ayı gibi görünmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum bunun.”

MARILYN MANSON: “Şeytana taptığını söyleyen insanlar canımı sıkıyor. Şeytana tapmak imkansız çünkü şeytan yok. Eğer olsaydı o bana tapardı. Çünkü ben ondan daha iyiyim!”

MARILYN MANSON: “Hiçkimseden hiçbir şey saklamıyorum. Aslında bilinen ama hep saklı tutulan şeyleri insanların yüzüne vuruyorum. Bu yüzden ebeveynler benden nefret ediyor. Ben onların unutmaya çalıştıkları korkularıyım.”

MARILYN MANSON: “Bazen kendime şu soruyu soruyorum; ben melek olduğunu sanan bir adam mıyım yoksa adam olduğunu sanan bir melek mi?”

MARILYN MANSON: “Eski bir deyiş vardır; ‘şeytan kilisenin en iyi dostudur’ derler. Eğer şeytana takmış olmasalar kiliselerin yapacak bir şeyi kalmaz. Bu yüzden aslında muhafazakarların beni ve Eminem’i sevdiklerini ve bize ihtiyaç duyduklarını biliyorum.”

Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Feridun Düzağaç
beth
Normal Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2009, 19:30:23 »

“South Park’da yaşamak mükemmel olurdu. Bu adamları seviyorum. Benim beceremediğim bir şeyi yapıyorlar; ahlâki değerleri yerden yere vururken kendilerini sevdiriyorlar.”
süper ya bende orada yaşamak isterdim marilyn haklı seviyorum o adamı ya

Aldanacaksan gecelerinde, kara gecelerinde
Aydınlık dünyaların sen insanlarına.
Yanılıp içini açacaksan,
Derdini gizlemeden durmayacaksan,
Yaşama!
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu