uCuQ
Admin
Normal Üye

Karma +1/-0
blog var
( 0)
|
 |
« : 14 Temmuz 2009, 22:19:29 » |
|
Öss'ye hangi üyelerimiz girdi kaç puan aldı nereleri istiyolar ve nerlere girebilirler ayrıca sınav hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum hepinizin katılımını
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barisArock07
Forum Pıtırcığı
Eski Üye

Karma +0/-0
blog var
( 2)
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2009, 20:01:55 » |
|
hiç çalışmadan girdim hiç stres yapmadım(yapacak ne varki) sanki evde test çözüyormuş gibiydim. uykum geldi 120 soruyu bitirip çıktım. ilk çıkan ben oldum sanırım okuldan. 280 puan aldım sözelde. ama dediğim gibi 120 soruda ve hiç çalışmadan. kendi bilgimle. bana göre iyi bi derece. 4yıllık imkansız ama amacım zaten bu sene üniversiteye girmek değildi  sınavdan öncede rahattım sınavdan sonrada  öss=hayat değil benim için. evet hala çok rahatım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2009, 23:46:12 Gönderen: barisArock07 »
|
|
bir yokmuş...
|
|
|
fadetoblack
Acemi Üye

Karma +0/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2009, 23:43:54 » |
|
barisArock07 ne kadar sakinmişsin.. bende 2. defa girdm bu yıl..yine hüsrana uğrattım herkesi..keşke hiç çalışmasaydm..en cok da bildiklerimi yapamadığıma üzülüyorum zaten..bir daha da asla girmicem..artık ne olursa 2 yıılk falan yazar kurtulurum.. umarım herkes istediği üni. hayatını yaşar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uCuQ
Admin
Normal Üye

Karma +1/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2009, 21:34:00 » |
|
barisArock07 ne kadar sakinmişsin.. bende 2. defa girdm bu yıl..yine hüsrana uğrattım herkesi..keşke hiç çalışmasaydm..en cok da bildiklerimi yapamadığıma üzülüyorum zaten..bir daha da asla girmicem..artık ne olursa 2 yıılk falan yazar kurtulurum.. umarım herkes istediği üni. hayatını yaşar.
Bence hemen pes etme hiçbirşey için geç değil gerçekten 30 yaşında bile girenler var öss'ye daha yaşın kaç hersene fikirlerin değişir ama hayatı gördükçe tanıdıkça
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fadetoblack
Acemi Üye

Karma +0/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2009, 22:30:42 » |
|
ya bi yıl daha sınava girersem zaten dershaneden emekli olucam..çok zor ya artık yeter zaten sistemi de zırt bırt deiştiriorlar..en iyisi 2 yılda olsa gtmek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uCuQ
Admin
Normal Üye

Karma +1/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2009, 22:45:06 » |
|
ya bi yıl daha sınava girersem zaten dershaneden emekli olucam..çok zor ya artık yeter zaten sistemi de zırt bırt deiştiriorlar..en iyisi 2 yılda olsa gtmek  Bence yeni sisteme biraz güven bana iyi gibi geldi araştır öğren 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fadetoblack
Acemi Üye

Karma +0/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2009, 22:51:05 » |
|
ben artık babama bile güvenemiyorum sisteme hiç güvenemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barisArock07
Forum Pıtırcığı
Eski Üye

Karma +0/-0
blog var
( 2)
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2009, 22:53:26 » |
|
ya sistem falan yalan  kökten kaldırsınlar artık  avrupadaki eğitim sistemlerini biraz örnek alsınlar
|
|
|
|
|
|
bir yokmuş...
|
|
|
fadetoblack
Acemi Üye

Karma +0/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2009, 22:59:04 » |
|
ahh deişsede bi an önce bizde huzura kavuşsak=))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocktualist
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2009, 17:36:58 » |
|
kanayan yaramız bence bu eğitim sistemi bir numaralı problem Türkiye'de biz de yarış atları olarak devam edeceğiz maalesef
|
|
|
|
|
|
YAŞAYAN ÖLÜ...
hiç bir şey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyim...
|
|
|
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
Düşlüyorum bu kenti,Son bir aşk gibi...
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2009, 17:07:46 » |
|
Türkiye'ye gelebilecek ÖSS'nin alternatifi yok bence.Avrupa'nın eğitimi ile kıyaslanmamalı,ilk önce ekonomik olarak bi silkelenmemiz gerekiyor,ki bunun için önümüzde yıllar var >:(
|
|
|
|
|
|
Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu Şarkılarla geçtim aranızdan Yalnızlar gibi susup uzun uzun Düşlüyorum bu kenti Ahh, bir aşk gibi
|
|
|
|
|
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2009, 12:51:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu Şarkılarla geçtim aranızdan Yalnızlar gibi susup uzun uzun Düşlüyorum bu kenti Ahh, bir aşk gibi
|
|
|
sangre
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2009, 12:57:04 » |
|
zaten öğretmen lisesi, liseler arasındaki gruplamada meslek liseleri arasında. 24 puanı düşürme yerine öğretmen dışı tercihte puan düşürme daha mantıklı olurdu dediğin gibi. diğer mesleklere göre haksızlık olmazdı hiç yoktan. gerçi öğretmen liselerinin eğitimi çok iyi. bu yıl bu şehirde en yüksek ortalama okuduğum öğretmen lisesine ait. en az 10 tane tıp a giden çıkacak. eğitim bu kadar iyiken o yüksek puanlarla biz bu liseye yerleşirken belki puan düşürmek de kötü olurdu. ama sitemin bi tarafı düzelirken diğer tarafı uçup gidiyor işte.
öğretmenlik bölümü için dediklerin de çok doğru. hangi üniversite olursa olsun kpss var önümde. sadece adı hacettepe diye özel ders verme imkanım çok fazla ama ona da güvenemem. o yüzden odtü en iyisi sanırım...
|
|
|
|
|
|
Yağmur çok uzaklardan çağırıyor. Gelirsen, severim diyor...
|
|
|
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
blog var
( 0)
|
 |
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2009, 13:14:53 » |
|
Başarılı öğrenci her yerde başarılıdır inancındayım,eğer öğrenci ortaokuldan sonra öğretmen lisesini düşünürse,önünde sadece tek bir meslek grubu kalıyor ve tercihini diğer liselerden yana kullanır.Ki öğretmen lisesine giden öğrenciler meslekle ilgili dersler görüyormuş(muş diyorum çünkü öğretmen lisesi mezunu değilim)Eğer bu eğitimleri büyük bir özenle görürse öğretmenlerimiz kökten başarılı olarak yetişir.Bu demek değildir ki öğretmen lisesi mezunu olmayan öğretmen adayları başarısız,ama en azından mesleğine ısınmış olarak gelir.Üniversitedeki Eğitim Bilimleri dersinde bazı şeyleri daha iyi kavrar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|