Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Galeri Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖSS'de Üyelerimiz  (Okunma Sayısı 344 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uCuQ
Admin
Normal Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« : 14 Temmuz 2009, 22:19:29 »

Öss'ye hangi üyelerimiz girdi kaç puan aldı nereleri istiyolar ve nerlere girebilirler ayrıca sınav hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum hepinizin katılımını
barisArock07
Forum Pıtırcığı
Eski Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (2)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2009, 20:01:55 »

hiç çalışmadan girdim hiç stres yapmadım(yapacak ne varki) sanki evde test çözüyormuş gibiydim. uykum geldi 120 soruyu bitirip çıktım. ilk çıkan ben oldum sanırım okuldan. 280 puan aldım sözelde. ama dediğim gibi 120 soruda ve hiç çalışmadan. kendi bilgimle. bana göre iyi bi derece. 4yıllık imkansız ama amacım zaten bu sene üniversiteye girmek değildi sınavdan öncede rahattım sınavdan sonrada öss=hayat değil benim için. evet hala çok rahatım.
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2009, 23:46:12 Gönderen: barisArock07 » Kayıtlı

bir yokmuş...
fadetoblack
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2009, 23:43:54 »

barisArock07   ne kadar sakinmişsin..
bende 2. defa girdm bu yıl..yine hüsrana uğrattım herkesi..keşke hiç çalışmasaydm..en cok da bildiklerimi  yapamadığıma üzülüyorum zaten..bir daha da asla girmicem..artık ne olursa 2 yıılk falan yazar kurtulurum..
umarım herkes istediği üni. hayatını yaşar.
uCuQ
Admin
Normal Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2009, 21:34:00 »

barisArock07   ne kadar sakinmişsin..
bende 2. defa girdm bu yıl..yine hüsrana uğrattım herkesi..keşke hiç çalışmasaydm..en cok da bildiklerimi  yapamadığıma üzülüyorum zaten..bir daha da asla girmicem..artık ne olursa 2 yıılk falan yazar kurtulurum..
umarım herkes istediği üni. hayatını yaşar.
Bence hemen pes etme hiçbirşey için geç değil gerçekten 30 yaşında bile girenler var öss'ye daha yaşın kaç hersene fikirlerin değişir ama hayatı gördükçe tanıdıkça
fadetoblack
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2009, 22:30:42 »

ya bi yıl daha sınava girersem zaten dershaneden emekli olucam..çok zor ya artık yeter zaten sistemi de zırt bırt deiştiriorlar..en iyisi 2 yılda olsa gtmek
uCuQ
Admin
Normal Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2009, 22:45:06 »

ya bi yıl daha sınava girersem zaten dershaneden emekli olucam..çok zor ya artık yeter zaten sistemi de zırt bırt deiştiriorlar..en iyisi 2 yılda olsa gtmek

Bence yeni sisteme biraz güven bana iyi gibi geldi araştır öğren
fadetoblack
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2009, 22:51:05 »

ben artık babama bile güvenemiyorum sisteme hiç güvenemem
barisArock07
Forum Pıtırcığı
Eski Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (2)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2009, 22:53:26 »

ya sistem falan yalan kökten kaldırsınlar artık avrupadaki eğitim sistemlerini biraz örnek alsınlar

bir yokmuş...
fadetoblack
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2009, 22:59:04 »

ahh deişsede bi an önce bizde huzura kavuşsak=))
rocktualist
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2009, 17:36:58 »

kanayan yaramız bence bu eğitim sistemi bir numaralı problem Türkiye'de biz de yarış atları olarak devam edeceğiz maalesef

YAŞAYAN ÖLÜ...

hiç bir şey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyim...
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Düşlüyorum bu kenti,Son bir aşk gibi...

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2009, 17:07:46 »

Türkiye'ye gelebilecek ÖSS'nin alternatifi yok bence.Avrupa'nın eğitimi ile kıyaslanmamalı,ilk önce ekonomik olarak bi silkelenmemiz gerekiyor,ki bunun için önümüzde yıllar var >:(

Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu
Şarkılarla geçtim aranızdan
Yalnızlar gibi susup uzun uzun
Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi
sangre
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2009, 12:10:38 »

Sisteme laf söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama kimse bir şey yapmıyor. yalnız yeni sistem çok iyi olacak. tabi tek bir sorun var. ben öğretmen lisesi mezunuyum bu sene bize 24 ek puan geldi ama seneye o puan 6 olacakmış. ve sebebi de diğer liselere yapılan haksızlıkmış =) hah hikaye haksızlık görmedik sanki hiç... çalışan kazanır gelir secer alır 24 puanı. sanki her önüne gelen öğretmen liseli oluyor da bir de haksızlık diyorlar. bu sene yerleşmem kesin zaten ama yine de çok kızdım bu haberi duyunca.

neyse sıra bana gelsin bari

sayısal bölümü mezunu oldum bu yıl. ders çalışmayı çok sevmem matematik hariç =) dersaneye gitmekten nefret ederim ama mecbur gittik. say1 puanım 337 öğretmen eklemeli de 359 puan.. say 2 puanım 329 öğretmen eklemeli de 351 puan... bugüne kadar hep iyte moleküler biyoloji diye çalıştım ama puanım yetmyor tabi sistem değişmeseydi seneye düşünebilirdim ama dersaneye gitmem gerekecek diye düşünüyorum. zaten önümde bir şansım daha var. odtü biyolojiye gitmeyi düşünüyorum... ama etrafımdaki herkes hava olsun diye odtü seçme diyor(ben sırf havasına(!) gidiyorum) ve diğer tercihim de hacettepe ilköğretim matematik öğretmenliği. oranın havası yokmuş o yüzden orayı seçmem gerekmiş

Yağmur çok uzaklardan çağırıyor.
Gelirsen, severim diyor...
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2009, 12:51:36 »

Sisteme laf söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama kimse bir şey yapmıyor. yalnız yeni sistem çok iyi olacak. tabi tek bir sorun var. ben öğretmen lisesi mezunuyum bu sene bize 24 ek puan geldi ama seneye o puan 6 olacakmış. ve sebebi de diğer liselere yapılan haksızlıkmış =) hah hikaye haksızlık görmedik sanki hiç... çalışan kazanır gelir secer alır 24 puanı. sanki her önüne gelen öğretmen liseli oluyor da bir de haksızlık diyorlar. bu sene yerleşmem kesin zaten ama yine de çok kızdım bu haberi duyunca.

sayısal bölümü mezunu oldum bu yıl. ders çalışmayı çok sevmem matematik hariç =) dersaneye gitmekten nefret ederim ama mecbur gittik. say1 puanım 337 öğretmen eklemeli de 359 puan.. say 2 puanım 329 öğretmen eklemeli de 351 puan... bugüne kadar hep iyte moleküler biyoloji diye çalıştım ama puanım yetmyor tabi sistem değişmeseydi seneye düşünebilirdim ama dersaneye gitmem gerekecek diye düşünüyorum. zaten önümde bir şansım daha var. odtü biyolojiye gitmeyi düşünüyorum... ama etrafımdaki herkes hava olsun diye odtü seçme diyor(ben sırf havasına(!) gidiyorum) ve diğer tercihim de hacettepe ilköğretim matematik öğretmenliği. oranın havası yokmuş o yüzden orayı seçmem gerekmiş

Çok güzel bir puan,öğretmen lisesi mezunu olmanın avantajlarını sonuna kadar kullan diyenlerdenim.Odtü mezunu olabilmek ayrıca çok avantajlı bir durum en azından hayata 1-0 önde atılabilirsin.Hacettepe İlköğretim Matematik Öğretmenliği çok güzel ama sonuçta öğretmenlikte nereden mezun olursan ol önünde KPSS gibi dert var ve orada senin nereden mezun olduğun hiç önemli değil ki 4 yıl boyunca gördüğün konuları ne sınavda soracaklar ne de ilköğretim öğrencilerine anlatacaksın.Benim tercihim özel sektör diyorsan hap gibi yutulursun.

Katsayı uygulamasına gelince de,benim fikrim eğer öğretmen lisesine giden biri diğer bir meslek alanını tercih ederse puanının düşmesi taraftarıyım.Nasıl diğer meslek liseleri farklı bir meslek seçemiyorlarsa,bu öğretmen liseleri için de geçerli olmalı diyenlerdenim.Hayırlısı.

Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi
sangre
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2009, 12:57:04 »

Çok güzel bir puan,öğretmen lisesi mezunu olmanın avantajlarını sonuna kadar kullan diyenlerdenim.Odtü mezunu olabilmek ayrıca çok avantajlı bir durum en azından hayata 1-0 önde atılabilirsin.Hacettepe İlköğretim Matematik Öğretmenliği çok güzel ama sonuçta öğretmenlikte nereden mezun olursan ol önünde KPSS gibi dert var ve orada senin nereden mezun olduğun hiç önemli değil ki 4 yıl boyunca gördüğün konuları ne sınavda soracaklar ne de ilköğretim öğrencilerine anlatacaksın.Benim tercihim özel sektör diyorsan hap gibi yutulursun.

Katsayı uygulamasına gelince de,benim fikrim eğer öğretmen lisesine giden biri diğer bir meslek alanını tercih ederse puanının düşmesi taraftarıyım.Nasıl diğer meslek liseleri farklı bir meslek seçemiyorlarsa,bu öğretmen liseleri için de geçerli olmalı diyenlerdenim.Hayırlısı.

zaten öğretmen lisesi, liseler arasındaki gruplamada meslek liseleri arasında. 24 puanı düşürme yerine öğretmen dışı tercihte puan düşürme daha mantıklı olurdu dediğin gibi. diğer mesleklere göre haksızlık olmazdı hiç yoktan. gerçi öğretmen liselerinin eğitimi çok iyi. bu yıl bu şehirde en yüksek ortalama okuduğum öğretmen lisesine ait. en az 10 tane tıp a giden çıkacak. eğitim bu kadar iyiken o yüksek puanlarla biz bu liseye yerleşirken belki puan düşürmek de kötü olurdu. ama sitemin bi tarafı düzelirken diğer tarafı uçup gidiyor işte.

öğretmenlik bölümü için dediklerin de çok doğru. hangi üniversite olursa olsun kpss var önümde. sadece adı hacettepe diye özel ders verme imkanım çok fazla ama ona da güvenemem. o yüzden odtü en iyisi sanırım...

Yağmur çok uzaklardan çağırıyor.
Gelirsen, severim diyor...
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2009, 13:14:53 »

Başarılı öğrenci her yerde başarılıdır inancındayım,eğer öğrenci ortaokuldan sonra öğretmen lisesini düşünürse,önünde sadece tek bir meslek grubu kalıyor ve tercihini diğer liselerden yana kullanır.Ki öğretmen lisesine giden öğrenciler meslekle ilgili dersler görüyormuş(muş diyorum çünkü öğretmen lisesi mezunu değilim)Eğer bu eğitimleri büyük bir özenle görürse öğretmenlerimiz kökten başarılı olarak yetişir.Bu demek değildir ki öğretmen lisesi mezunu olmayan öğretmen adayları başarısız,ama en azından mesleğine ısınmış olarak gelir.Üniversitedeki Eğitim Bilimleri dersinde bazı şeyleri daha iyi kavrar.

Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.401 Saniyede 39 Sorgu ile Oluşturuldu