[Toplam Mesaj Sayısı: 31117] - [Toplam Konu Sayısı: 5743] - [Toplam Uye Sayısı: 677]
15 Mart 2010, 01:58:49 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu : Second Cevap Sayısı : 1 cevap var
Okunma Sayısı : 47 defa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Second  (Okunma Sayısı 47 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mr.cLown
Ziyaretçi
« : 06 Eylül 2009, 18:22:14 »

2000 yılında Özgür ve Özgün tarafından kurulan Second grubu bir çok festival ve konserde bulunmuş bir Punk / Pop punk / Powerpop grubudur. (Bu açıklama facebook fan sayfasında yazıyordu bir de benden dinleyin)

Second dinlerken sesini iyice açın! Çünkü öyle kısık sesle dinlenilecek bir grup asla olamaz olamadı da. Bütün parçaları enerji yüklü birer atomcuk sanki ve kan basıncınızı tavana vurup yere çarpıyor.

Amatör olamayacak kadar iyiler..

Grup elemanları şöyle efendim;
özgün – vox, guitar
serhat – drums
kerem – bass, vox
serhat – guitar, vox

Grup Vitamin’in o dram şarkısı olan “İstanbul”u Second tadında dinleyin derim. İlk myspace’de dinledim ve kuzenim nerden bulmuşsa attı bana albümü. Merak edenler olursa mp3′lerini siteleri şu an tasarım aşamasında ama atabilirm her an buraya.

İlk dinlediğim şarkı “Balıkçı Ruhum” artık marş gibi diyebilirm punk gençler arasında.Ve dinledikçe beğenilecek bir parça.
“İki Bomba”, “İçinde Patlar” gibi power yüklü atom parçacıklarının yanında “Ardından” gibi slow motion parçaları önereceklerimin arasında başı çeker. İyi dinlemeler.

Facebook Fan: http://www.facebook.com/group.php?gid=6891993859
MySpace : http://www.myspace.com/second17
Katil Dans
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2009, 19:24:55 »

Seviyorum bu grubu,dinlemekten bıkmadığım gruplardan.

Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Feridun Düzağaç
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.11 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu