Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Galeri Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tsunami Bizde Olsa  (Okunma Sayısı 140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CaterpiLLar
Site Editörü
Eski Üye

Karma +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

ºº!.BubbLes.!ºº

blog var (2)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« : 05 Temmuz 2009, 18:37:40 »

"Kalk hanım uyan... Galiba gece AB'ye girmişiz. Dışarısı Venedik gibi olmuş..."

-"Bu sene denize gidemedik diye ağlanıyordun hanım, al deniz ayağımıza geldi.

-İ�nsan bari neden arabamız yok diye ağlar. Hay senin kafana."

-"Kardeşim çeksene şu kayığını dükkanın önünden ya, vitrini kapatıyorsun."

-"Ya ben caddede yavaş yavaş gidiyordum baba ya. Birden karşıma bi yat
çıktı. Geldi bana vurdu. Ya valla içmedim baba ya!!!"

-"Ne yani, şimdi evin önüne köpekbalığı mı bağlıycaz?!"

-"Abi şimdi ben evde internette sörf yapıyordum, sonra bi baktım harbiden sörf yapıyorum. Bu benim yeni bilgisayar süper oğlum"

-"Demek eve ben yokken erkek almıyorsun öyle mi Neriman!!! Balkondaki balıkadamı nasıl izah edeceksin ulan o zaman?!"

-"Sevgili vatandaşlarım! Ankara'ya deniz getirme projesini gerçekleştirme şerefi de bizim hükümetimize nasip oldu. Hepimize hayırlı olsun."

-"Bak hanım, şimdi şu gelen dalgaya bir takıldık mı doğru bizim evdeyiz. Bende taksiye dolmuşa para kaptıracak göz var mı be heheeeee..."

-"Doğa bize her an güzel oyunlar oynayabilir çocuklar. Bakın mesela şu üzerimize gelen dev dalga. Nasıl da gerçek gibi değil mi? Tamamen bir göz yanılsaması oysa. Durun kaçmayın çocuklar , daha ders bitmedi..."

-"Demek arkamda dev bir dalga var ha Tankut?! Rica ederim dalga geçme benimle, hiç öyle boşuna da kaçma, yemezler."

-"Hey sen balıkçı kayığı, kırmızıda geçtin sağa çek. Aloooo kime diyorum sağa çeeekkk!!!"

-"Valla işten kaytarmıyorum patron!!! Yemin ederim ki, balkonda otururken bacağımı köpekbalığı ısırdı. Niye inanmıyorsun ya?!!"

-"Ulan tam balıkçı dükkanı açtık, şehri deniz bastı iyi mi? Hay ben böyle şansın taaa!!!"

-"Dürbün yaklaştırır derlerdi de bu kadar olacağını ummazdım Melike!!! İ�nanır mısın denizi ayaklarımın altında hissediyorum, Allah canımı alsın!!!"

-"Abi bu durumda, yarın ikinci ayakta hangi denizatı birinci gelir dersin?!"

-"Tacettin bizdeki şansı görüyor musun? Belediye otobüsü diye bindik, meret deniz otobüsü oldu. Kesin fark alır şimdi bunlar, bak görürsün."

-"Çocuklar bakmayın öyle yiyecekmiş gibi. Denizden babam çıksa yerim lafı sadece bir deyim. Hanım şunlara bir şey söylesene yaa. Zaten sırılsıklam olmuşum. Ahhh bacağım. Isırmayın laaann!!"

-"Kız, bu kaptan sana kesik diyordum da inanmıyordun ablana. Bak nasıl da getirdi koca vapurla bizim evin kapısına kadar. Biz kaçın kurasıyız kızım. Anlarız."

-"Heeeyy moruk. Bak suda giden BMW çıkış abi. Hemen gidip pedere yazılmaca, bi tane aldırmaca!!!"

-"Emlakçı bey kardeşim, bu ev su içinde 100 milyar eder diyordun. Görücez bakalım haklı mıymışsın..."

-"Haçan, deniz habire celiy. Ayakta durulmayii... Ben düşeyrum bilesunuz... Bunun adı tsunami değil, tutunamiii olsun kardaşum... Allaaaahhh..."

-"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi. Deniz kenarı masa parası vermem bilesin..."

-"Eh be çocuğum, kaç kere dedim sana di mi taş atma denize diye. Bak kızdırdın işte!!!"

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
          M.Kemal ATATÜRK
ShEbOiSt
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2009, 17:30:31 »

kesin böyle olurdu ya  ;)

/(..)\ ♥ ('..)
./♥\. =./█\.
_||_ ♥ _||_ ε» ♥ «з

dünüm yok yarınım sır...
BozukPlak
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2009, 22:10:20 »

demek tsunami bizim millete yarayacaktı
işten kaçmaya, tembelliğe mazeret bulanlar mı dersin taksiye para kaptırmayacak gözü açık insanlar mı.. hepsi burada
teşekkürler

Bu yükseklikte etraf o kadar sessiz ki, insan kendini o uzay maymunlarından biri sanıyor.
Sana öğrettikleri küçük görevi yerine getiriyorsun.
Bir kolu çek.
Bir düğmeye bas.
Neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
CaterpiLLar
Site Editörü
Eski Üye

Karma +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

ºº!.BubbLes.!ºº

blog var (2)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2009, 12:44:24 »

demek tsunami bizim millete yarayacaktı
işten kaçmaya, tembelliğe mazeret bulanlar mı dersin taksiye para kaptırmayacak gözü açık insanlar mı.. hepsi burada
teşekkürler
rica ederim ne demek

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
          M.Kemal ATATÜRK
yasi_lotus
Eski Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (1)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2009, 12:00:27 »

-"Garson bey, ben deniz kenarı masa istemedim, deniz kendi geldi. Deniz kenarı masa parası vermem bilesin..."
haha

F*Ck My BiRtHdAy...
mujax
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Forum Ortalaması

Deneyim
Seviye

« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2009, 21:33:25 »

Saçma gibi geldi Az daha geliştirselermiş keşke 

Çok Uzun Bir Süre Y.O.K
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.159 Saniyede 30 Sorgu ile Oluşturuldu