[Toplam Mesaj Sayısı: 31191] - [Toplam Konu Sayısı: 5756] - [Toplam Uye Sayısı: 681]
17 Mart 2010, 23:09:39 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu : Türkiye Yapımı Belgesel Kosova’da Birinci Seçildi Cevap Sayısı : 3 cevap var
Okunma Sayısı : 98 defa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkiye Yapımı Belgesel Kosova’da Birinci Seçildi  (Okunma Sayısı 98 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katil Dans
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 14 Ağustos 2009, 11:48:18 »

Kosova’nın Prizren kentinde düzenlenen Uluslararası Belgesel ve Kısa Film Festivali’nde, Emel Çelebi’nin “Lilit’in Kızkardeşleri” adlı belgeseli En İyi Balkan Filmi seçildi.
Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen festivalde "Lilit’in Kızkardeşleri”, Balkan Docs bölümünde yarışan 15 film arasından birinciliğe değer bulundu. 9 Ağustos'ta sona eren festivale Türkiye'den toplam üç film katıldı, Can Dündar ise jüri üyesi olarak yer aldı.

“Gündelikçi” adlı ödüllü ilk filmi pek çok ülkede gösterilen Emel Çelebi’nin, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ve Avrasya Sanat Kolektifi işbirliğiyle ZeZe Film yapımı olarak gerçekleştirdiği “Lilit’in Kızkardeşleri”, Ege bölgesinde doğanın içinde ve doğayla barışık yaşayan üç kadının, kimseye muhtaç olmadan kendi emeklerinden aldıkları güçle ayakta kalma mücadelesini anlatıyor.

120’i aşkın filmin gösterildiği Dokufest'te Uzun Metrajlı Belgesel dalında Çek sinemasının tanınmış ismi Helena Trestikova’nın “Rene” adlı filmi, Kısa Belgesel dalında Eva Weber'in yönettiği İngiliz yapımı "Vinçlerin Münzevi Hayatı" ödül alırken, Seyirci Ödülü’nü Hollanda’dan Coco Schrijber’in “Kanlı Pazartesiler ve Çilekli Turta”, İnsan Hakları Ödülü’nü ise Hamid Rahmanian’ın “Camdan Ev” adlı filmleri kazandı

Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Feridun Düzağaç
CaterpiLLar
Site Editörü
Eski Üye

Karma +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

ºº!.VampiReLLa.!ºº

blog var (2)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2009, 12:42:37 »

duymuştum bu haberi

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
          M.Kemal ATATÜRK
matRuSHka
mrs.cLown
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

~mr.cLown~ my all..

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2009, 14:33:18 »

Adı yetiyor izlemek için. Lilith'in Kızkardeşleri.
Çok mutlu oldum bu habere. Bizim üretme isteğimizi alıkoymalarına izin vermeyişimiz gurur verici doğrusu.

[[bir déli düzeni bu akıllı masalında..!]]
tutaste
Aklı 1 karış havada
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Düşlüyorum bu kenti,Son bir aşk gibi...

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2009, 16:08:21 »

Ne filmin adını ne de yönetmeni duymuştum.Türkiye'de vizyona girmiş mi hiç?Ama sevindirici yurtdışında da takdir edilmek.

Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu
Şarkılarla geçtim aranızdan
Yalnızlar gibi susup uzun uzun
Düşlüyorum bu kenti
Ahh, bir aşk gibi
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.172 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu