[Toplam Mesaj Sayısı: 31180] - [Toplam Konu Sayısı: 5753] - [Toplam Uye Sayısı: 680]
16 Mart 2010, 21:59:11 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu : Toplumumuzdaki Müzik anlayışı Cevap Sayısı : 10 cevap var
Okunma Sayısı : 230 defa 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Toplumumuzdaki Müzik anlayışı  (Okunma Sayısı 230 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katil Dans
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 05 Temmuz 2009, 18:59:59 »

Türk toplumunun müziğe bakış açısı ve müzikle ilgili sanatçılara yaklaşımını nasıl değerlendiriyorsunuz?
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2009, 20:01:07 Gönderen: Katil Dans » Kayıtlı

Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Feridun Düzağaç
BozukPlak
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2009, 08:05:31 »

bana kalırsa bi takım çoğunluk müzik adına bir şeyler yapmaya çalışıp (!) yapamamış fakat gündemde olan insanları, onca emek harcayıp ciddi anlamda kaliteli bir iş çıkaran müzisyenlere tercih ediyor.
ki bunun aksini yapanlar da tabii ki mevcut. genelleme yapamayız.

Bu yükseklikte etraf o kadar sessiz ki, insan kendini o uzay maymunlarından biri sanıyor.
Sana öğrettikleri küçük görevi yerine getiriyorsun.
Bir kolu çek.
Bir düğmeye bas.
Neyi neden yaptığını bilmiyor, sonra da ölüp gidiyorsun.
rocktualist
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)
rocktualist@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2009, 19:57:18 »

toplumun büyük bir kısmı türkülerle ilgileniyor  ikinci sırada ise şu sağını solunu açanlar ilgi çekiyor bana kalırsa ama işini doğru dürüst yapanlar ulaşmak istediği kitleye zaten ulaşıyor

YAŞAYAN ÖLÜ...

hiç bir şey diyen bir cümlenin ortasına terkedilmiş bir kelimeyim...
ALmoRA
Site Editörü
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2009, 23:07:10 »

Güzelsen veya yakışıklıysan sesinin ,müziğinin,sözünün önemi yok (büyük bir kısım bunu oluşturuyor.)

Ama rocktualistin dediği gibi işini doğru dürüst yapanlar istediği kitleye ulaşıyor..

MuTLu SoNLaR HeNüZ BitMeMiş MasaLLaRa AittiR...
matRuSHka
mrs.cLown
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

~mr.cLown~ my all..

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2009, 23:24:38 »

müzik bitti bu ülkede..
pop olsun rock olsun vs vs bitti..

[[bir déli düzeni bu akıllı masalında..!]]
hestia
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2009, 22:23:27 »

müzikle haşır neşiriz bir toplumuz.müzik ülkemizde öldü diyemeyiz fakat yanlış tercihler içerisindeyiz.ne yaptığının farkına varamamış insanlar rövanşda bu sıra.varsın eylensin çocuklar.biz kendi müziğimizi dinleriz ;)
INIS MONA
Kıdemli Üye

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

the bloods on the wall

blog var (0)
antisilencenotsilence@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2009, 22:37:33 »

türk toplumunun müziğe bakışını şöyle özetleyebiliriz bizler sadece batıya yarı açık bi ülkeyiz sonuçta bizim müzikle tek haşır neşirliğimiz türk sanat müziği onuda sadece bundan birkaç sene öncesinde pazar günleri trt4 de annelerimizin babalarımızın pazar kanseri dediği kadarı ile biliyo birçoğumuz ben dahil sonuç olarak milliyetciliğimiz i önplana alarak kendimizi kapatıyoruz at gözlüğümüzü çıkarmadan pop rock jazz v.b bunlar gibi müzikler en yoğun olarak kültür seviyesinin yüksek olduğu yerlerde dinleniyor umarım anlatabilmişimdir azda olsa

SerkanBüyükgüroğlu
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2010, 07:40:29 »

Bu toplumun müzik anlayışı yoktur.

Müziğini kaliteli,kuralına uygun yaparsan ekmek yiyemezsin. İsmail Yk gibi Serdar Ortaç gibi 5 para etmez adamlar gibi kıytırıktan,zerre değersiz müzik yaparsan ilah olursun bu ülkede.

Bu ülkede Rock dinleyenlere dinsiz olarak bakılır. Ve sırf bu bakış yüzünden bu ülke ilerliyemeyecektir, hep İsmail Yk'lar,Serdar Ortaçlar saçma sapan pop şarkıcıları çıkacak ve bunlar ilah olarak gösterilecektir.

Yakışıklı diye, çıkıp afedersiniz s*ktiri boktan bir şarkı söyliyecek, öldüm bittim yandım, zilyon tane kız '' ayyy inanmıyoreeeaaaam aynı beni anlatıyoeerrr çokda yakışıklı süpeersiieeeenn -BAY X-''

Fatih Erkoç gibi bir müzisyen,bu ülkede sanat yaparak para değilde,milletin anlayacağı dilden bir pop albümü çıkartarak para kazanmıştır.

Genel olarak herkes böyle demiyorum, aralarından sıyrılmış kaliteli insanlarda vardır bu ülkede. Ama genellikle malesef bu böyle.

Cahillik devam ettiği sürece bu böyle.

Kusura bakmayın,çok doluyum bu yönden daha yazacaklarım vardı fakat sinirleneceğim için kısa kesmek istedim
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2010, 07:43:42 Gönderen: SerkanBüyükgüroğlu » Kayıtlı

Nihat Doğan sakal gibidir dostum kestikçe daha gür çıkar.
CaterpiLLar
Site Editörü
Eski Üye

Karma +2/-1
Çevrimiçi Çevrimiçi

ºº!.VampiReLLa.!ºº

blog var (2)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2010, 13:47:09 »

İsmail YK of bitiyorum bu adamın şarkı sözlerine  bence Türkiye bu tür kişilerden arınmalı Seviye düşüklüğü oluyor...
Serdar Ortaç'a gelince adam hep aynı alt yapının üzerine birbirine çok yakın şarkılar yazıyor...
Bir yabancı ülkede babam yaşında bir adamın Metallica vs. metal dinlemesi açıkçası tuhafıma gidiyor
INIS MONA'nın dediğinide sonuna kadar katılıyorum..
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2010, 13:53:06 Gönderen: +Fairy+ » Kayıtlı

Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
          M.Kemal ATATÜRK
Katil Dans
Eski Üye

Karma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2010, 14:19:03 »

Türkiyede müzik anlayışı var.İllada türkiyede rock müzik dinlenecek diye bir kaide yoktur.Yukarıda geçen sanatçılar içinde; yaptığı müzikle, fiziksel hallerini eleştirmek yada hakaret edici sözler söylemek bize yakışmaz..

Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Feridun Düzağaç
SerkanBüyükgüroğlu
Acemi Üye
**

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

blog var (0)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2010, 14:23:36 »

Türkiyede müzik anlayışı var.İllada türkiyede rock müzik dinlenecek diye bir kaide yoktur.Yukarıda geçen sanatçılar içinde; yaptığı müzikle, fiziksel hallerini eleştirmek yada hakaret edici sözler söylemek bize yakışmaz..

Ben illa Rock müzik dinlenecek diye bir şey ortaya atmadım zaten. Serdar Ortaç dinleyen bir ülkenin müzik anlayışı nasıl olabilir, tamanen komple yok demiyorum, ama çoğunlukla bu böyle bana görede yoktur.

Nihat Doğan sakal gibidir dostum kestikçe daha gür çıkar.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.135 Saniyede 31 Sorgu ile Oluşturuldu